SC Codrii Vlasiei SRL

     In anul 2009, Primaria Comunei Moara Vlasiei a fost in avangarda decidentilor locali, luand decizia infiintarii uneia dintre primele societati detinute de o autoritate publica din Romania, S.C. Codrii Vlasiei S.R.L..

Astfel, Consiliul Local al Comunei Moara Vlasiei a devenit unic asociat in cadrul Societatii Codrii Vlasiei S.R.L., societate care isi desfasoara activitatea pe raza comunei.

     Scopul principal al infiintarii acestei companii, respect S.C. Codrii Vlasiei S.R.L., a fost reprezentat de intentia de a maximiza eficienta utilizarii bugetului comunei in ceea ce priveste costul, calitatea si durata executiei lucrarilor de infrastructura (drumuri, retele de utilitati, parcuri etc.), prin gestionarea  si controlarea intr-un mod judicios a costurilor de executie si de personal.

     In mod concret, prin crearea acestei societati comerciale, Primaria Comunei Moara Vlasiei a creat instrumentul de a oferi locuitorilor comunei o infrastructura la standarde europene, intr-un timp scurt si la un cost mult mai redus decat preturile ofertate de companiile de constructii private.

Prin infiintarea acestei societati, Primaria Comunei Moara Vlasiei a implementat un sistem transparent, controlabil si predictibil de punere in aplicare a proiectelor de infrastructura atat de necesare la nivelul comunitatii noastre, fara a depinde de lipsa de eficienta a sistemului de achizitii publice, de ipoteza platii unor lucrari si intrarea in insolventa a societatilor prestatoare, sau de calitatea scazuta a executiei lucrarilor prestate de privati.

© 2023 by Primaria Moara Vlasiei Proudly created with                          Best-Anto-Line